Kent u de Historische Vereniging al?

Kraampje bij ons project Van Vinex tot Vicus, september 2017

De Historische vereniging is een bloeiende vereniging die zich bezig houdt met de rijke geschiedenis van ons gebied, van de Romeinen tot heden. Viermaal per jaar geeft zij een tijdschrift uit met artikelen over uiteenlopende onderwerpen. Daarnaast organiseert de Historische Vereniging een groot aantal keren per jaar lezingen over verschillende historische onderwerpen.

U kunt meer te weten komen over de Historische Vereniging door onze website te bezoeken, ons te volgen op Facebook, twitter en/of instagram, of door u in te schrijven voor de gratis maandelijkse nieuwsbrief. Of bezoek eens één van onze activiteiten die ook voor niet leden toegankelijk zijn. U zult merken dat geschiedenis helemaal niet saai en stoffig hoeft te zijn maar iets wat zich in uw eigen wijk heeft afgespeeld.

Een lidmaatschap betekent niet dat u actief hoeft te worden binnen onze vereniging. U kunt ook lid worden om daarmee ons vele werk te steunen. U bent al lid voor maar €24,- per jaar en krijgt dan viermaal per jaar ons mooie kwartaalblad. Lijkt het u wel leuk om actief mee te helpen binnen onze vereniging? Dat kan. Er is genoeg te doen en veel is mogelijk. U kunt ook gebruik maken van gratis cursussen op het gebied van vrijwilligerswerk. Neem voor een vrijblijvend gesprek contact op met ons bestuurslid Communicatie Harry van der Meer (030-666.6564)

Tot slot. Ons documentatiecentrum, in de volksmond de Broederschapshuisjes, In Vleuten, wordt momenteel gerenoveerd en is daarom tot eind augustus gesloten. Daarna hopen wij u hier weer te mogen verwelkomen met al uw vragen over genealogie of andere geschiedkundige onderwerpen.