Organisatorische problemen bij de lezing van Marieke van Dinter

De lezing van dr. Marieke van Dinter over de landschappen langs de Limes in de Romeinse tijd op woensdag 8 mei, gisteravond, werd enorm goed bezocht. Zo goed zelfs dat een aantal bezoekers niet naar binnen konden i.v.m. de capaciteit van de zaal.

Recentelijk had de Historische Vereniging helaas regelmatig last van een storing op onze website, waardoor wij hebben moeten besluiten om de website naar een andere webhostingorganisatie te verhuizen. Dat maakte dat de aanmelding van sommige mensen die zich via onze website hadden opgegeven, niet goed door was gekomen. Dit leidde aanvankelijk tot verwarring bij een aantal mensen die zich wel hadden aangemeld maar niet op onze lijst waren beland. Gelukkig konden deze mensen uiteindelijk allemaal wel deelnemen aan de lezing. Er waren echter ook mensen die langs waren gekomen zonder zich aan te melden. Per abuis heeft in ons persbericht gestaan dat dit kon terwijl dit bij deze locatie geen optie was. Brandtechnisch maar ook qua hoeveelheid zitplaatsen zijn de 60 stoelen echt het maximum. Tot onze spijt hebben we deze mensen daarom moeten teleurstellen.

Als Historische Vereniging bieden wij onze oprechte excuses aan voor al het ongemak dat wij hebben veroorzaakt. Wij zijn een vrijwilligersorganisatie en proberen zo goed mogelijk interessante lezingen te organiseren. We zullen dan ook met dr. Van Dinter bekijken wanneer zij haar – uiterst inspirerende – lezing opnieuw in ons gebied kan verzorgen. Mocht u één van de mensen zijn geweest die niet aanwezig kon zijn bij de lezing laat het ons a.u.b. weten via een mail naar activiteiten@histvervdmh.nl zodat we u op de hoogte kunnen stellen van een mogelijk tweede lezing door Marieke van Dinter.