Van Vinex tot Vicus in De Woerd

zondag 3 juli 2016 13:30 uur
Speciaal voor bewoners die in de Vinexplan nieuwbouwbuurten wonen, heeft de Historische Vereniging een middag georganiseerd met een informatieve presentatie en leuke (gezins)wandeling met rondleider waarin buurtbewoners verhalen vertellen over hun eigen buurt, van lang geleden tot aan de recente geschiedenis.

De bijeenkomst zal het karakter hebben van een gezellige buurtbijeenkomst, voor jong en oud. Om te beginnen neemt een presentator de bezoeker mee op een visuele reis; vanuit uw buurt naar de oude historie door middel van een video. Aansluitend kunnen de bewoners door de eigen buurt wandelen, waarbij een deskundige begeleider u zal attenderen op de vaak verborgen historische punten in uw buurt. Teruggekomen bij het centrale punt zal met een leuke quiz de opgedane kennis worden getoetst. De slimste deelnemers maken kans op een passende prijs.

Vandaag zal de bijeenkomst Van Vinex tot Vicus plaats vinden in de wijk De Woerd. Locatie is?het VasalisplantsoenAanvang presentatie: 13.30 uur.

Aanvang wandelingen: 14.00 ? 14.30 ? 15.00 ? 15.30 uurVoorafgaand is de jaarlijkse Bewoners de Woerd Zomer Lunch van 12.00 ? 14.00 uur.

6691_logo_vinex-vicus