Van Vinex tot Vicus in Langerak

Speciaal voor bewoners die in de Vinex nieuwbouwbuurten wonen, heeft de Historische Vereniging een middag georganiseerd met een informatieve presentatie en leuke (gezins)wandeling met rondleider waarin buurtbewoners verhalen vertellen over hun eigen buurt, van lang geleden tot aan de recente geschiedenis.

De bijeenkomst zal het karakter hebben van een gezellige buurtbijeenkomst, voor jong en oud. Om te beginnen neemt een presentator de bezoeker mee op een visuele reis; vanuit uw buurt naar de oude historie door middel van een video. Aansluitend kunnen de bewoners door de eigen buurt wandelen, waarbij een deskundige begeleider u zal attenderen op de vaak verborgen historische punten in uw buurt.

Teruggekomen bij het centrale punt zal met een leuke quiz de opgedane kennis worden getoetst. De slimste deelnemers maken kans op een passende prijs.

Op zaterdag 18 juni zal de bijeenkomst Van Vinex tot Vicus plaats vinden in de wijk Langerak. Locatie is Locatie Cluster Voorn, Akkrumerraklaan 131.

Aanvang presentatie: 13:30 uur.

Aanvang wandelingen 14.00 ? 14.30? en 15.00 ? 15.30 uur. Informatiestand Historische vereniging is van 13.00 ? 17.00 uur aanwezig.

Voorafgaand aan deze middag zal het buurtinitiatief ?Brood & Spelen? van 12.30 ? 13.15 uur plaatsvinden in de vernieuwde Huiskamer Voorn met o.a. Lunch en Romeinse Kinderactiviteiten.6691_logo_vinex-vicus
Reageer naar:?activiteiten@histvervdmh.nl